Curs d’infraestructures

infra

La Universitat Blanquerna ha engegat un programa universitari adreçat a les persones que vulguin gestionar i produir continguts en el camp de l’ordenació del territori i la gestió de les infraestructures, sota uns criteris de sostenibilitat i de responsabilitat social. Un curs dirigit per Pere Macias amb la col.laboració de Joan Carles Valero, periodista especialitzat en Infraestructures i director de BCN Content Factory.

Les infraestructures són una peça clau en el desenvolupament econòmic i en el benestar dels ciutadans. Les empreses i institucions, davant de la necessitat creixent de mantenir una comunicació permanent amb els seus públics, demanden professionals capaços de sensibilitzar la societat sobre la importància de les infraestructures com a realitat econòmica però també com a element de progrés, de vertebració del territori i de millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

El curs respon a un doble objectiu: aprendre els coneixements tècnics relacionats amb les infraestructures i adquirir les habilitats comunicatives tant des del punt de vista empresarial com de la informació.

Fulletó Curs d’Infraestructures – Universitat Blanquerna: 

Haz clic para acceder a fulletons1.pdf

 

Sin título

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario