Sobre

La formació constitueix un dels pilars que sustenten la filosofia de BCN Content Factory : formació dels propis treballadors , amb una alta qualificació, i formació adreçada a diferents públics interessats a saber més sobre el periodisme i la comunicació . Entre ells, destaquen els següents:

  • Institucions, empreses, organitzacions i entitats que volen millorar la seva comunicació interna i externa o afrontar en millors condicions situacions de crisi.
  • Directius i responsables d’equips humans que necessiten liderar grups per aconseguir els objectius marcats per l’entitat que representen.
  • Portaveus i representants que volen mantenir una relació fluïda amb els mitjans de comunicació i transmetre missatges eficaços i convincents.
  • Estudiants de Periodisme que desitgen conèixer la professió de primera mà, acompanyats per informadors i docents amb experiència. Per a tal fi, s’ha creat el Taller de Periodisme de Proximitat, possible gràcies als convenis establerts amb la les universitats Abat Oliba-CEU i Ramon Llull (Blanquerna) i el diari El Llobregat

 

Perquè és impossible no comunicar…

Perquè la teva imatge depèn de la teva comunicació

Perquè una bona comunicació equival a una bona relació…

BCN Content Factory i BCN Formació ofereixen una ampla oferta de serveis i formació en comunicació per a empreses, institucions, organitzacions i altres persones i entitats que vulguin fer arribar el seu missatge de manera efectiva i impactant.

COMUNICACIÓ INTRAPERSONAL

COMUNICACIÓ INTERPERSONAL (face to face)

COMUNICACIÓ EN GRUP i CORPORATIVA

COMUNICACIÓ MEDIÀTICA (media training)

 

Deja un comentario