Cicle de debats Universitat i Societat

uao1

 

Organitzat pel diari ABC i la Universitat Abat Oliba CEU, el cicle de debats Universitat i Societat ha tingut per objectiu aprofundir en els assumptes d’actualitat a partir dels protagonistes.

El cicle es va inaugurar amb el debat » Seguretat en les obres públiques», amb la participació del conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat , Joaquim Nadal . La taula de debat obert a la comunitat universitària i als barcelonins, es va completar amb la presència del degà del Col·legi d’ Enginyers de Camins de Catalunya, Josep Oriol; el president del Patronat de la Sagrada Família, Joan Rigol i el catedràtic d’Estructures de la Universitat Politècnica de Catalunya ( UPC ), Josep Gómez.

El cicle de debats Universitat i Societat organitzat pel nostre director i professor de la UAO, Joan Carles Valero, es va completar amb les sessions:

El futur de la indústria a Catalunya, amb la participació del secretari d’Indústria i Empresa de la Generalitat , Antoni Soy ; el secretari de Coordinació Sectorial del sindicat d’UGT de Catalunya, Camil Ros i el vicepresident de la patronal de Foment del Treball , Joan Canals.

La Barcelona literària amb la participació dels escriptors barcelonins Sergi Doria , Esteban Martín i Lluís Anton Baulenas, que van intentar donar una resposta a la pregunta de quina és la gran novel·la de Barcelona i conèixer les seves opinions sobre la ciutat comtal com a personatge literari.

Més informació: En busca de la gran novel·la de la Barcelona literària

uao2

Debat eleccions europees

Moderat per Juan Carlos Valero, en el debat van participar els candidats: Núria Parlón, del PSC; Santiago Fisas, del PP; Iban Rabasa, de CiU; Marta Rovira, de ERC; i Ernest Urtasun, de ICV.

 

Esta entrada fue publicada en formación, universidad. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s